Om os

Hjælp til Briller
Om os

Vi er os selv

I vores brillebutik i Grenaa finder du et imponerende udvalg af både briller og solbriller fra anerkendte mærker. Vi tilbyder også synstest for at sikre, at dine briller passer perfekt til dine behov. Vores erfarne optikere, eller brilleentusiaster, som nogle kalder dem, står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige look til dine nye briller. Hos os tror vi på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil og er stolte af at være et stærkt alternativ til landsdækkende kæder. Kom forbi vores butik og oplev vores ekspertise og personlige service, der altid sikrer dig den bedste oplevelse.

Stort udvalg af mærkevarer

Hos vores brilleforretning finder du et stort udvalg af brillestel og glas fra de mest populære og anerkendte mærkevarer.

Hurtig og effektiv service

Vi tilbyder en hurtig og effektiv service, fx med mulighed for hurtig levering eller samme-dag-service på brille reparationer.

Ekspertise og rådgivning

Vores erfarne og vidende personale står klar til at give dig den bedste rådgivning og hjælp, så du finder de perfekte briller.

Konkurrencedygtige priser og tilbud

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og gode tilbud på vores briller og service, så du altid kan finde en god deal hos os.

Få dine bedste modelbriller hos os

Hos os finder du et fantastisk udvalg af de bedste modelbriller fra de mest populære mærker på markedet. Vi tilbyder alt fra klassiske og tidløse designs til moderne og trendy stilarter, så du kan finde det helt rigtige look til dine nye briller, og som dækker dine behov.

Det er os du møder i butikken

Mød vores team

Vi er stolte af at have et dedikeret team af erfarne og dygtige optikere og medarbejdere i vores brillebutik.

Finn Tornbjerg

Finn Tornbjerg

Indehaver, Optiker / Kontaktlinseoptiker

Dorthe Allerslev

Dorthe Allerslev

Optiker / Kontaktlinseoptiker

MADS OVERGAARD

MADS OVERGAARD

Optiker / Kontaktlinseoptiker

Tina Nyhuus

Tina Nyhuus

Brillerådgiver / Farve & Stil